☝ Работаем с 2015 года ⚡️ Официальные сертификаты на все торговые марки.✅ Собственный склад запасных частей и инструмента.⭐️Отгрузка заказов день в день.

Отзывы австралийских пользователей цепей ARCHER

24.10.2018


Ланцюг ріже так само добре як і будь який з тих що я використовував раніше. Добре заточується та гарно тримає заточку особливо в брудних умовах. Я завжди використовував ланцюги STIHL або OREGON та ланцюг ARCHER це хороший ланцюг за прекрасною ціною.


Jason Van Der Sweep
YARRA VALLEY MOWERS AND CHAINSAWS, VICTORIA
 

Я купив пару ланцюгів ARCHER для своєї бензопили для того щоб перевірити на вихідних. 
В основному я різав волокнисту деревину з корою. Серцевина багатьох стовбурів була гнила, з деякіх різів висипалося повно сміття жуків та мурах. Коротше кажучи це була забруднена та суха деревина. Різав я бензопилою Stihl. Ланцюг ARCHER ріже так само добре як і ланцюги що я використовував раніше. Переважно мені треба 2 ланцюга на день роботи і при цьому я постійно їх підточую. З ланцюгом ARCHER останній різ був такий самий чистий як і перший. Я навіть не хотів їого підточувати щоб подивитися наскільки довго він може  різати поки повністю не «сяде».
Прекрасний ланцюг, Я буду його обирати як один з найкращих.
Paul Leissner
BELMONT MOWER AND CHAINSAW REPAIRS

 

Наш співробітник Вест Фроуд купив для спроби новий ланцюг Acher. В результаті роботи, після використання одного баку пального жодного заточування.
Японська сталь, з якої вони зроблені показує себе дуже добре і приємно тішить дешева  ціна.
Across the road from the Ex Servos
Ulludulla Mowers 4455 1007



Ми випробували в роботі, та стали торгувати ланцюгом ARCHER 3/8 «супер зуб».  Він набагато перевершує CARLTON і такий самий добрий як OREGON після першого заточування. Ми були ексклюзивними дилерами OREGON але зараз стали продавати  ARCHER.
NEW NORFOLK MOWERS,
TASMANIA


НСВ Тайф преподает 20 лет, он обучает Национальные Парки и государственные службы пользоваться бензопилами. Также он продает оборудование.
Он попробовал цепь Арчер 3/8LP, 1.3мм на резке разных пород дерева и сказал «это очень удивительно как долго эта цепь остается острой и не тупится» также, он был приятно удивлен небольшой отдачей при работе с цепью ARCHER.