☝ Работаем с 2015 года ⚡️ Официальные сертификаты на все торговые марки.✅ Собственный склад запасных частей и инструмента.⭐️Отгрузка заказов день в день.

Шина ARCHER пошкоджена в наслідок неправильної експлуатації

22.09.2021

1. На носку шини з  обох боків видно характерні зазубрини. Таке пошкодження пазу шини виникає коли ланцюг натягнутий неправильно. Він провисає і при перегазовці б'є по шині, розвалюючи паз та ведучу зірочку. 

2. Пошкодження фарби на полотні шини імовірно утворилися через те що ланцюг часто злітав з напрямного пазу. Це також є доказом неправильної натяжки.

3. Отвір для змащування зірочки забитий тирсою. Змащування зірочки, передбачене виробником, не відбувалося.

4. Пошкодження фарби вздовж всього напрямного пазу свідчить про перегрів шини. Таке пошкодження виникає в наслідок достатнього змащування.

5. Забитий тирсою отвір в хвості шини, що слугує для подачі масла, свідчить про відсутність можливості подачі масла на шину, як це передбачено виробником.

6. Значні пошкодження фарби на хвостовій частині шини, в місці розташування шпильок, імовірно свідчить про те, що натяжний пристрій бензопили не справний, та при виконанні робіт була спроба максимально затиснути шину гайками кріплення для фіксації її положення.  Але це було недостатньо для надійної фіксації і шина досить часта подавалася назад в результаті чого ланцюг втрачав натяжку та спадав.

Висновки: потрібна заміна натяжного пристрою, шини та імовірно ланцюга який, скоріше за все також отримав пошкодження під час неправильної експлуатації.

Будь ласка зверніться до нас по ці запасні частини. Як постійному клієнту вам буде надано знижку.